Translate

RinFest : Selamat Hari Scout Scarf Untuk Semua Pramuka Indonesia!

Salam pramuka!

Oh ya guys! Selamat 1 Agustus!

Ada yang inget hari ini hari apa? Yah hari Rabu. Selain itu ini hari scout scarf internasional. Akhirnya aku bisa pakai keyword abadi di Indonesia, pramuka. Mengingat aku juga bangga menjadi seorang pramuka yang istilahnya dokter umum, apa aja bisa. Aku sering, bahkan setiap minggu melihat kelas aku nggak pake kacu untuk pramuka. Miris sih sebenernya, padahal kacu itu sakral. Bahkan nggak boleh jatuh ke tanah.

Btw aku nulis di depan kakak, yea kenapa aku manggil kakak, because dia alumni sekolah gue, lagi skripsi. Then... Lumayan untuk selera Rinne. Okay Rinne fokus!

Aku hari ini pakai scarf di kelas 2 orang doang. Padahal kacu itu sakral. Did you ever know that, scout scarf itu di Indonesia sudah jadi wajib, seharusnya. So, aku pakai dengan kesadaran sendiri. Sebab kacu itu sakral dan kacu itu hukumnya fardhu ain untuk pramuka.


Nah ini foto Rinne pakai scarf, emang sengaja dibuat sketch, karena kalo aku buat real pic, tar aku dikira sombong karena tanda jota-joti yang lupa dilepas, haha. Terima kasih untuk kamera default ku yang aku cinta dengan sangat. Ini outfit aku tiap rabu. World Scout Scarf Day ini harusnya membuat kita sadar sebagai pramuka harus bangga dengan scarf yang namanya setangan leher, karena kelas 10 pun juga nggak boleh pake, boleh dipakai kalo sudah dilantik jadi Calon Penegak. Sebagai kebanggaan aku sebagai pramuka, aku jarang nggak lengkap, dan selalu pakai kacu.

Oiya, hari ini bagaimana pramukanya?

Kalo tadi, Rinne sebagai kakak kelas yang mau pelantikan bantara, teriak-teriak di depan kelas 10, karena aku jadi pemimpin latihan LKBB di sekolah, agak lelah, udah gitu teriak pas suara lagi maksain nggak enak. Pake mic, yah udah ngebas. Seru sih jadi kakak, dengan atribut lengkap, nggak malu sama adik kelas. Aku aja pake scarf kepanjangan, kamu kapan pake scarf? Yuk, pake scarf untuk membanggakan dirimu, sebagai pramuka Indonesia yang hebat, dan dapat menjadi kebanggaan.

Kenapa aku nulis threads ini? Karena #SetiapPramukaadalahKantorBerita

Berlangganan update artikel terbaru via email:

2 Responses to "RinFest : Selamat Hari Scout Scarf Untuk Semua Pramuka Indonesia!"

  1. Found your post interesting to read. I cant wait to see your post soon.
    Good Luck for the upcoming update.This article is really very interesting and effective.

    BalasHapus
  2. Kuring menyakiti sareng haté ngejat mun aya dina masalah anu ageung lumangsung dina perkawinan abdi tujuh bulan ka tukang, di antara kuring jeung salaki kuring. jadi pikasieuneun pisan yén anjeunna nyandak hal ieu ka pangadilan pikeun cerai. anjeunna nyarios yén anjeunna moal resep deui sareng abdi, sareng anjeunna moal bogoh ka abdi deui. Anjeunna anjeunna dipak kaluar-bumi sareng ngajantenkeun abdi sareng murangkalih abdi ngaliwat nyeri parna. Abdi nyobian sadaya cara anu tiasa waé pikeun nyayogikeun deui, teras nyuhunkeun, tapi sadaya teu ngeakeun.in anjeunna parantos nyarios yén anjeunna parantos nyieun kaputusan, sarta anjeunna henteu pernah hoyong ningali kuring deui. Janten dina hiji sore, nalika abdi ucing deui tina pagawean, abdi pendak sareng sobat guna anu sanés nanyakeun ka salaki kuring. Ku kituna abdi ngécéskeun unggal hal manéhna, jadi anjeunna ka kuring yén hiji-hijina cara anu tiasa nampi ku salaki deui, nyaeta ngadatangan caster mantra, sabab estu digawé pikeun anjeunna teuing.So abdi pernah percanten ngeja, tapi abdi teu boga pilihan sejen, ti turutan nasihat-Na. Lajeng anjeunna masihan abdi Email alamat tina mantra mantra anu ngadina. Janten isuk-isuk anu sanés, abdi ngirimkeun surat kana alamat anu anjeunna masihan ka abdi, sareng mantra mantra ngajénkeun yén abdi bakal nampi salaki kuring dina poé saterusna. Naon hiji pernyataan endah pisan !! Kuring pernah percaya, ku kituna anjeunna nyarios sareng abdi, sareng ka abdi sadayana anu kedah abdi lakukeun. Mukang isuk-isuk isuk-isuk, surprta héran, salaki kuring anu henteu nyambung kuring kanggo 7 bulan terakhir, masihan kuring telepon pikeun nginpokeun ka kuring yén anjeunna nuju balik. Jadi Endah pisan Ku kituna ieu pisan kumaha anjeunna parantos sumping deui dina dinten anu sami, kalayan seueur kaasih sareng kabagjaan, sarta hapunten hapana, sareng ka nyeri anu anjeunna disababkeun abdi sareng barudak urang. Lajeng ti dinten éta, hubungan kami ayeuna leuwih kuat batan kumaha sateuacanna, ku bantuan Dr. WEALTHY. Ku kituna, abdi bakal saran anjeun kaluar upami anjeun ngagaduhan masalah ngahubungan anjeunna, abdi masihan abdi 100% jaminan anu anjeunna bakal nulungan anjeun .. Surélék anjeunna dina: wealthylovespell@gmail.com, atanapi anjeun Whatsapp anjeunna. + 2348105150446 Hatur nuhun asoooo teuing !!!

    BalasHapus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel